Friday, July 16, 2010

Confirmed!


Received an email from MAR*A yesterday with this as the content :)



click on the pic for clearer image :)


Alhamdulillah, it's confirmed dah laaa..I'll be on the evening flight on the 27th July! *over the moon* :) Memang I sedap tidur and bangun hanya untuk makan je lah :p


Macam tahu-tahu je pegawai MAR*A London (diorang straight dapat aura I nak balik kot? Hehee...), esok nya terus dapat ticket :). Walaupun tak dapat naik first class (in your dream Aida, nasib baik dapat balik for free!) tapi dapat upgrade baggage allowance to 30 kilos (instead of 20 kilos)..Alhamdulillah again!!! :)


So, with a happy tone, I would like to remind/let you know all of you lovely ladies that I still have extra spaces for any kind of designer handbags, just name it, hehehee. Nanti I belikan untuk you melaram raya ni. Sebab I dah minimize all my stuffs to occupy barang-barang for others, so it will be a waste if I don't fully utilize the space :). As for now I have received quite a few orders for handbags and wallets :) Dah beli pon for a few orders which I'll need to send the pictures to the customers (and will share later with the readers) :). 8 orders in total so far :) Jom cuci mata tengok sikit :)


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Gucci



Gucci



Gucci



Prada



Sukey in medium and large size



Miu Miu Coffer - nyum nyum!



Chanel PST!



Chanel GST :)




Prada



Gucci :)


Jangan segan-segan, email me straight away at aida.ghaffar@gmail.com sebab Tuesday will be the last day of orders :) :)


p/s: The colour of the ordered items might vary than in the pictures :)..Some of the pictures I took from google.com :)


14 comments:

Anonymous said...

may i know, yg prada tu how much? ada link tak?
nampak mcm practical jugak.

reena said...

Alaaaaaa nak order tapi mustahil nak order sekarang. Hehe. Anyway, welcome home Aida!

::The Shopaholic Tauke:: said...

hye..!!just found ur blog...i blog hop this morning...xde keje..heh

hmm....this offer mcm menarik ja.add me at ur ym list...boleh chatting...mine is myibrahimkhan.

Farah . 5577 said...

wowweee... dh nak blk. :D
nice items! drool..

aS_c0mei said...

waaaa...dah nak balik Malaysia.bestnyeee!bleh makan2 best!makan je igt.ehhehee

selamat pulang ke tanahair terchenta!

Aida Narina said...

Anon: Tak silap I the price is 770pounds on the website. I try nak copy paste the link, tapi prada wouldn't allowed me to do so dear. That design comes in burgundy (red/maroon) and green. Sangat practical - can be handheld and sling at the side :)

Aida Narina said...

reena: reenaaaa, jangan risau, lepas raya pun boleh lagi :p alan balik end september :)

Aida Narina said...

the shopaholic tauke: alamak dear, i tak aktif sangat ym lah dear. only on email and blog je :p facebook pun aktiviti leisure je :p nanti i email you kay :)

Aida Narina said...

farah: droool jugaaaa! hehehe..farah, i still dijemput ke birthday party ke? hehehe..malu-malu dan segan lahhhh..:p

Aida Narina said...

as_chomei: thanks uuu! u bila nak balik for good ni? ke lama lagi? kalau i naik etihad airways, boleh i singgah qatar, but i'm taking the MAS. yes, makan is my first priority. My mum dah risau i akan makan tak hingat duniaaa! aaa, roti canaiiiiii satu!! :p

aS_c0mei said...

lama lagi i nak balik mesia kot!dah la minyak naik.gula naik!tanak balik mesia dah lah!hahahhaha.merajuk tak pasal2....

itu la,i nak tanya u dah whether u ada transit ke tak.tp bila i tgk tiket tu,takde pon tulis transit mana2,so,i assume u naik flight direct la.ehhehe.kalau tak,boleh bawak u jalan2 kat doha ni...:P

okaayyy,roti canai siaaaappp!mau kari ka dhal??=D

Anonymous said...

Aidaaa~

Mak aku mcm nak order something but well, knowing my mom, dia mesti nak try dulu la survey la hape la. Huhuhu.

Aku try suruh dia cepat k. Save kan 1 slot for me. I'll get back to u asap. Mwah mawah. (Tibe2. Heheh. )

-Pika-

DaZzlingLilLy said...

selamat pulang ke m'sia aida...tak lama dah tu u nak balik..mesti tgh counting days nih..

Ibu to AqiF n ImraN said...

Aida...if u dont mind how much i'd have to pay (in RM)for the GST(yg besar) if nak order thru u ? TQ