Monday, June 14, 2010

Why Women Went Bonkers Over H.


This is during my recent trip to Bicester Village. Saw this beauty on the rack and couldn't helped myself to try it out. Took a picture while the SA was busy entertaining other customers. It was sold at around 550pounds (if I'm not mistaken discounted at 60% of the normal price)..:) I don't really felt the tingling sensations in the stomach (just like when you see something that is irresistible) when I hold it around my arms. But, I would get it if I have the extra cash....So, lovely..

Suka juga try out handbags lately. Especially when you know the price have been slashed up to 60%..:p



p/s: Untuk tatapan Yanie yang sedang memilih :)

18 comments:

snowiffy said...

*PENGSAN* alaaaaa.......guccisima hobo hsyteria tu pun gorjes babe!!!....nangis i :(

Aida Narina said...

yanie: haha, i pun rasa nak pengsan tengok sale yang gila2 di bicester. kalau beruntung boleh up to 75%! :p. lawa kannn? tak besar sangat, tak kecil sangat, just nice. u shld go ahead with the hysteria, nanti orang lain akan hysteria tgk u bawa :p

snowiffy said...

babe, i yg bwk bag tu pun bole jadi hysteria ok!!! tula..masa x sale tu...malas nk tgk walaupun mmg SUKA di hati ;) *smart buyer la katakan..bluek!*

mJ said...

cantiknyer...emmmm kemahuan ada, kemampuan yg takde tu yg susah hehehe
adik, akak dah link you ye...thanks :D

reena said...

60%???!!!! Agagagagaga! OMGGGGG bag apa lagi ada kat sana murah2?

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

its CONFIRMED!
not a rumour! ;p

CHANEL (Malaysia) will be increasing their price up as high as 15% for just the CLASSIC FLAP in CAVIAR!
yeap u heard me! ONLY fr caviar classic flap for all sizes!
so kire not all laaaaaaaa...haishohhhhhh! buat suspense je sume org ;p

so takde la sampai 25% kot ;(

DaZzlingLilLy said...

hysteria tu sangat cunz...

Hanafedora said...

eh summer sale dh start kan??? Hehe..That bag is so you. It's ur personality..

Aida we have to meet before u go back for good ok?

bitsANDpieces said...

hah? 65% off? *faints*

Aida Narina said...

yanie: Hhhaha :p Memang lah, kita mesti jadi smart buyer. Bayangkan today dah start summer sale and every designer boutique ada sale!! siapa2 yang dah target anything, mesti terus rembat kalau dah 30-40% off :p

Aida Narina said...

Reena: Tuhla, kalaulah siapa2 nak datang shopping, dah lama I offer nak teman. Nak pegi masuk kedai sorang2 macam loner pulak, dahla tak membeli! :p Kalau kat bicester, yang design burberry from last season banyak sale. Then anya hindmarch from past season and mulberry Roxanne pun tak silap I 50% off :p

Aida Narina said...

Verde: Hhahaaa! Fuhhhh nasib baik I dah beli dulu :p. Tapi 15% on caviar pieces? Sayangnyaaaaa. I know ramai mesti go for caviar sebab senang nak jaga, but will see the price difference after this :p Cepat2 mari2 kirim kat I. 1st july is in another 2 weeks time!! :p

Aida Narina said...

dazzlingLilly: Cun kaaann? Tapi yang short handles tu so short sangat. Letih sikit nak membawa kalau barang dah banyak :)

Aida Narina said...

mj: Betul tu kak :p. Kita kene set target (as said by my handbag master :)). Jangan cepat mengalah kalau tengok semua bag, nak beli. Beli yang mana betul2 nak and we will work hard for it. Aaaahh, mesti mengasyikkan :p

Aida Narina said...

Hanafedora: Hanaaaa, dahhhhh. Aish, so tempting la sales this time. Maybe sebab dah nak balik and tak dapat dah rasa kehebatan sale camni kat Msia. O-ooo..Yes, we must surely meet! I nak pass duit kat uuu (mesti u nak kannnn?) :p hehehe.. Happy shopping hana :)

Aida Narina said...

bitsandpieces: hehehe, jom pengsan sama2 :p

l y n n a s h a a r i said...

aida comelnye beg yg dipegang itu.how much ek..........riban2 ke..berkenan nye..teringin mau beli 1

miralatiff said...

Aida..the handbag really suits you..color pon cantik..I rasa if I were in your place pon I boleh jadi hysteria tengok sale banyak2..