Thursday, June 24, 2010

Kemas Barang


Busy-busy as a bee :) In the midst of clearing up some stuffs - some of them really need a new owner, some would be useful for the charity shops and some just need to be in the bin :p InsyaAllah, will update very soon :)




6 comments:

aS_c0mei said...

alaaa..yang mana tanak tu,charity ke doha pon okay.kecik tapak tangan,satu almari kita tadahkan..:D

Liyana said...

I still have unopened boxes in my new studio lepas pindah hari tu. Biar ajelah sampai I balik for good end of this year. Shipping from Sweden is so expensive. So kena tapis2 jugak.

fizamior said...

nak blk sini dh eyh? :D

Aida Narina said...

as_comei: hehee, alamak, kalau tak memang boleh je hantar ke doha, tapi postage dari sini ke tempat lain cekik darah..u punya baju semua cantik2, tak perlu dah i punya dari 4-5 tahun lepas :p

Aida Narina said...

Liyana: I second that, less hassle kan. From now till masa u nak balik nanti, tak ada pun guna everything. Even benda baru bertambah ada lah :p We all dah decide guna kontena, around 80pounds juga pr person, tapi each dapat space for 10 X-large boxes...

Aida Narina said...

fizamior:a'ahhhh, tak sabar and at the same thing sedih :p