Monday, December 14, 2009

Meet The Famous Lula!


My fut bro-in-law and sis-in-law memang daring bagi nama anak!
Really love the name, harus la yang famous kan?

Meet the new addition in the family :)

"Tallulah Belle a.k.a. Lula" :)


Lula in arabic means "Pearl" :)



Alan's bro said that Lula's face looked just like Alan when he was a baby :p.
Or this Lula?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
The famous Lula Willis, daughter of Bruce Willis and Demi Moore :)


p/s: Auntie Aida kalau ada baby, nak nama yang famous macam Lula jugak :p

16 comments:

CikChelsea said...

fuiyoooo mmg gempak ah nama alan punya niece :D

eh tallulah tu pon nama anak bruce willis gak kan? ;)

Aida Narina said...

Harusss :p. Tallulah willis pun dah tak ngaku nama dia as tallulah, and she prefer her name to be Lula shj. :)

CiKaYu said...

nama gempak betul..

*ayu the sun* said...

alah comeynya.. subhannallah...

reena said...

I kalau ada baby girl, kalau boleh nak buh nama Mia Arwen.

Cuba teka mana mai nama Arwen? :p

Hell yeah, LOTR bebeh! :p

Aida Narina said...

cikayu: hehhee, mummy and daddy nye memang daring :)

Aida Narina said...

ayu the sun: tuhlaa, newborn babies semua comel kannnn? she's so fragile, tak berani nak dukung. but in one month time, auntie aida can dukung little Lula :)

Aida Narina said...

Reena: Mia Arwen..Nice choice reena!I suka mia, simple and macam manja.. U mmg minat LOTR ke? Lula's parents mmg minat bruce willis :)

reena said...

Tak minat LOTR (tgk LOTR brapa ntah, x sampai setengah jam, i dah tidoq.Hihi). Bf i yang minat. It's his idea Arwen tu. Mia idea i :p I cakap kat dia, all my daughters nak start dengan Mia :p (kalau ada rezeki laa..aminn)

Aida Narina said...

Reena: Aminnnn, insyaAllah, yang baik2 punya akan datang untuk u. Nanti make sure Mia meet her auntie Aida tau :p. Btw, i have a name i like soo much. Its basically my name and just add n at the back. Its Aidan! Owh, suka sangat nama itu.. :p Mari berangan ada anak jomm hihiii..

Ami said...

hii Lula!She's sooo adorable,chubby eyy,nama best!

Hanafedora said...

Oh em Gie..Aida..We were thinking of putting our son's name Aidan..Haha Like Aidan in sex and the city..Fairuz suka nama tu.. :P

Aida Narina said...

Ami: Little lula's weight have dropped tau ami after a few days. but i know in few weeks time, dia akan chubby macam biasa :). Can't stop staring at her. Both her parents have been waiting for quite a long time, Alhamdulillah ada rezeki juga at the age of 33 :)

Aida Narina said...

Hana: Hhehee, seems like we have the same taste la hana. :) Research shows that Aidan was the most popular name in Canada in 2007. I first found this name, when i just started blogging, i found a blog owned by a malay lady live in the Netherlands, and i can't believe till now that name, Aidan just kept coming back at me :)

zailamohamad said...

Lula..hermm uniknya nama ni..Kalau dapat baby gurl lagi boleh suggest kat husband nama ni;- Ameera Lula = puteri mutiara..shomelnya!!

Anonymous said...

apa meaning dia eh? mencari sgt..