Wednesday, December 16, 2009

Can't Get Enough Of Her


Yup, it is still about her! :)
Babies are just so adorable, you could stare at them (or at least the pictures) 24/7.
Just like this cutie-little-darling Lula.
Sangat geram tengok awak la Lula! Rasa nak masuk dalam back pack and simpan kat rumah sendiri :)


Look at her eyes! Dah pandai buka mata..


Rambut trojan :p


I am cool! :p


Daddy and me :)


I like to sleep on daddy's chest :)


Wutcha lookin at? >_<


Sangat comel!


9 comments:

reena said...

Yes yes babies sangat adorable! Suka la pic yang Lula baring atas chest daddy dia.

iena said...

tak tahan la tgk baby macam nih... geram sangat.. kalau ada memang tak boleh buat kerja...

naimatulrais said...

aida, mcm rupa bf u lak... (iras2)..i pun suka babies!

DaZzlingLilLy said...

i suka pic yg first tu..comel

Aida Narina said...

Reena: Dulu tgh babies geram je, now rasa macam nak own one kan reena? Kahkah..I belajar pun xhbs lagi dah berangan. Takpe, berangan itu indah :)

Aida Narina said...

iena: hye iena, true. I tak berani nak dukung lagi, tunggu a few weeks baru i dukung. Lula mmg sgt kiut mummy and daddy dia 24/7 mengadap dia. I pun geramm :p

Aida Narina said...

naimatulrais: nanti boleh la i budget hasilnya apa. Muka alan mmg exactly like his big brother, and his sis-in-law pn ala2 muka cam i. So, nanti mesti muka sama pesen :)

Aida Narina said...

DazzlingLily: Kann? Sangat comel. Tak sabar nak tolakkan stroller lula bila dia dah besar sikit :)

Farah said...

sangat sangat comell!! nak satu jugak hahaha