Wednesday, October 28, 2009

Terperanjat Ade Lelaki (Cute) Dalam Bilik!


Arrived home after a late night group discussion.
Bila buka lampu bilik, i was shocked with this....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tak tahannnnnn (Lupa baru tampal sebelum keluar rumah) ;p


p/s: Single and complicated! ;p

p/s/s: Sila jadi handsome lebih-lebih 20th Nov ni kay, lepas tengok movie akan tidur lena..:)



14 comments:

Hanafedora said...

HAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Tak tahannnnn

Ms Lola said...

cisssssss

waNny said...

ahahahah .. I KNOW HOW U FEEL !! x sabar nak tunggu 25 NOV (sini la :P )

haihs .. kalu i tampal poster tu.. My dad buang i dari family ..LOL :p

naimatulrais said...

rasa nak peluk je kan! hei vampire hensem ni!

Aida Narina said...

Hanafedora: Grrrr, tak tahannn hahaha. Yang lagi tak tahan, dia pandang ke arah katil masa i tidur kekeke :p

Ms Lola: Kkekkekee :p

Wanny: Hehee, i baru je act baca buku n terus tgk movie online (Twilight). He's cool! Vampire or not hohoo. (Jeles bf!). Btw, camtu you letak kat desktop lappy jela :p

naimatulrais: I peluk pintu :). Okay camni, i'm trying to imagine Alan to be that cute (bukan la alan tak cute). due2 cute, tapi lain cute. :p Mari kita bayangkann :p

Anonymous said...

20th dgn 23rd mane penting?haha

Aida Narina said...

Oh my Goddddd! First time boyfriend ku komenn. Dahla anon! :p Mesti la 23rd!!! HAPPY BECOMING BIRTHDAYYYY :)

Kalau 20th tu ade orang nak bawak tgk movie lagi best. Boleh celeb bday in advance ;p.

DaZzlingLilLy said...

tak takot ker drakula ensem tu ada kat dlm bilik u?...hehe

Farah said...

hahaha..ok semua org tgh demam twilight skang ni...besor gile poster!

Aida Narina said...

DazzlingLilly: Malam 'pertama' rasa macam diperhati. Tapi lepas tu slalu la wish Edward gud night, hehehe..

Farah: Hhehe, i baru je demam Farah. The movie was out in 2008, i baru tgk dua/tiga hari lepas. Baru baca buku 20 helai, terus tak sabar nak tgk movie - terus tgk online :). Apparently, he is HOT! (Tapi kureng masa Harry Potter dulu) ;)

reena said...

Comel je bf u komen as anon. Hehehe.

nabora said...

Aaa.. jelesnya..!!
orang sana dapat tengok New Moon dulu...!!
Boleh lena ke tido tu...? Hehehe

Aida Narina said...

Reena: Hhahaa, first time tu Reena. Nasib baik i cepat detect sbb selain 20th New Moon keluar, 23rd birthday dia hhhehhee T_*

Nabora: I tak habis baca buku lagi la how aa? Tak syiok kalau terus tgk movie sbb dia dah pendek2 kan cerita. Tidur lena lagi. Tapi lepas tgk, mesti dibuai mimpi, hahahaa :)

Marliza Radzi said...

hahaha! so cute lah you!