Saturday, October 31, 2009

Nottingham Day Trip

Akhirnya, siapa paling tak suka hari Sabtu kan? I don't really expect the appearance of Saturday (only this one) maybe because i don't deserve it. I don't really switch on my brain for the last five days and bed-ridden myself for almost everyday. Pergi kelas seperti biasa, tetapi bila Group meeting, tiba-tiba otak saya jadi otak udang. Mati kutu and cakap pun tak tentu hala. Berbelit lidah nak terang kan kat mat saleh ni, bukan senang. So, i did skipped the Friday meeting with a firm reason, period pain. Enuf kan? Semua groupmate lelaki macam takde reason nak halang. Hiks :)


Jadi, sebab suka cita boyfriend datang
Southampton and akan ke Nottingham untuk membola di hari Sabtu, saya mesti ikut! Duduk tepi padang sambung baca "Twilight" pun okay apa (sambil cuci mata tengok bola). This is the 5th time i'll be at The Nottingham Malaysian Games - The Event of The Year. Tahun 1, 2, 3 pergi main netball, but not this year. Tahun ni nak chill tepi padang sambil hirup lemonade.


Tahun 2008. Jadi Wing Ayam..


It will be a day trip, pergi Sabtu balik Sabtu. Bertolak 4.30pagi and the journey will take us around 3 hours to Nottingham. Tahun ni akan menjadi rutin terakhir sebelum pulang ke Malaysia, beli nasi kerabu di booth-booth jual makanan Melayu :)


8 comments:

chika said...

main netball.
I pernah main netball dua tiga kali saja sbb tak berbakat pastu cikgu cakap ; Kamu keluar sekarang.

Pastu dah tak suka dah game tu. LOL

lil^RED799 said...

went ther elast year and what a beautiful place Nottingham is!!!! suka town die, suka pokok2 dia, suka susunan rumah die.. suka semuaaaaaaaaaaa
God I MISS UK :(

reena said...

Oooooo..Mengelat ye? :p

*ayu the sun* said...

ahahaha... period pain sesungguhnya adalah alasan paling mujarab!

:P

Farah said...

Mula tak paham statement jadi wing ayam tu ..oo jadi WA upenye..lembab btul ai ni hahaha

fizamior said...

hahaha wing ayam.. eh i pon dulu WA la C la.. eh mcm2 la penah..sume post pon penah kot.. huhu..gi jenjalan tu elok2 yea.. bestnye dating2..huhu~~~

bunga ;D said...

besnyer...=D

Aida Narina said...

Chika: Hhhee, i was the opposite rasanya. Masa sekolah rendah, cikgu netball and handball berebut nak kan i dalam team sebab the tournament falls on the same day! :P

Lil^red799: Cantik kan Notts? And is very cold too. Mesti one year is not enough for you as there are alot to explore here in UK. :) Tapi u rajin jalan, i duk UK suka dok bawah duvet! :o

Reena: Hhehe, ada hari2 yang kita rasa malas sangat kan? N nasib baik i ada reason yang kukuh untuk tak dtg ;p

Ayu the sun: Kalau dah kerja nanti kene ready dgn pain killer dah, takle ngelat2 ;p

Farah: Hhehe, sekarang wing i memang tak macam ayam, macam dah besar sangat ;p

Fizamior: Tak dating sangat pon sbb jala ramai-ramai :). Thankssss :)

Bunga: Apa yang best agaknya? Hye bunga.. :)