Tuesday, September 22, 2009

What is Raya Without The Family Picture :)



Family picture - Eid 2009 at Grandma's house :)

p/s: Mana tahu tahun depan bertambah family.. ;p


6 comments:

DaZzlingLilLy said...

cantik kaler turqoise tu..sesuai dgn aida..btw selamat hari raya maaf zahir dan batin

Aida Narina said...

Hhehee, thanks. I pttnya pakai kebaya lace, tapi tak siap lagi. Tailor-tailor. Banyak umat sedih tak dapat beraya dgn baju baru gara2 tailor yang pandai bagi janji palsu :(. Selamat hari raya to you too! Bila mahu upload gambar raya? :)

Shopaholic Mama said...

Hi Aida, Selamat Hari raya to you & family!

Mcm lain je bunyi 'Mana tahu tahun depan bertambah family'. Hmm, good news soon, I presume?

Aida Narina said...

Hye shopaholic mama :). Selamat Hari Raya to you and family too. How was ur raya? Mesti serenok dapat bersama family.

InsyaAllah, soon (2010 is the lucky year i guess untuk tambah family!) ;p.

Ami said...

selamat hari raya aida!Best yer balik raya dgn family.balik UK nanti bawak bekal rendang tak?=p
Btw,open house M*RA is on the 17th,dah dpt personal invitation from En Zaini tapi i tak sempat pegi dah,i'm leaving on 30th,so i gi beraya kat office diorang je.Boleh la you pegi dgn Alan nanti,the food pon not bad last year sebab diorang cater from Bonda.This year tatau lah.tapi org raya kat msia nie mesti tak heran sebab food kat msia lagi fantabulous kan?;p

reena said...

Cantik! Eh, eh, hensem la adik u.Haha.