Friday, May 22, 2009

Food For The Brain


Despite working hard for the exams (which will start in 4 days time), i did managed to cook this!

Chicken chop, mashed potatoes and salads with homemade black pepper gravy~!




Sounds delicious isn't it? Ni laa craving orang nak exam :p

Esok boleh makan apa pula? :)




12 comments:

ileena said...

aida..sedapnya ur dinner!!:)
good luck for your exams! ( mine starting on june 3rd!gulp!)

hope to see you in msia yea.:)
ada fb tak? can add me nana_poppins@yahoo.co.uk

Nani said...

Nyum..Nyum..Yummilicious. Bibik I masak ayam goreng KFC je semalam. Hehe.

Aida Narina said...

ileena: hehhee, i teringin nak mkn, so berusaha keras nak bg sedap. so sedap untuk diri sendiri je la :pp..nanti aida add kay? :)

Nani: Hhehee, yekee. Alaahhh bestnye bibik masak. Bibik i kat Msia senang lenang je i takde. :p Owh up kan sikit demand minta chick chop or steak, mesti bibik u cemas :p

*ayu* said...

sedapnya dear!!!!

anyways, best of luck ok...
*hugs*

Tyazizul said...

ouh tgh exam ke..wow sdaapnyeee......
i adore that DP la!

reena said...

U, good luck tau exam nanti :)

Cik Pika said...

Portion salad lagi besar dari ayam. Ni pemakanan sihat betul ni. Hehehehe.

Masak grilled salmon plak ke...:)

Aida Narina said...

Ayu: Thanks Ayu! Teringin sangat, jadi main belasah tp tak sangka blackpepper sauce turned out well. Nak hugs jugak! ;pp

Tya: A'ah tya. Baru i perasan u ada bg comment kat fb juga. :p Tapi i dah tutup order dah, nanti after i habis exam i open for orders semula :)

Reena: Thanks Reena!! I dah cemas juga sbb banyak xpectations dari diri sendiri. Fuhh-fuhhh, bertenang..hehee :)

Pika: Hahhaaa, Jgn tertipu dgn kuantiti sayur tu pika. Ayam tu sebenarnya dah digoreng, dan bersaiz besar. Termasuklah mashed potatoes itu sudah di mixed dgn butter dan susu. Set! Dah beli salmon. Nnt dah siap, tunjuk gambar jugak. Tp nanti blog ni dah macam jalan2 cari makan kat dapur aku pulak. :p

kueh bakar said...

namapk sodappp

Aida Narina said...

Time kasih kueh bakar. Saya suka makan kueh bakar, esp part yang keras ade bijan tu! Oooohh tak sabarnya nak balik! :P

Anonymous said...

sedapnye!!!
Aida,
cemana u buat gravy tu?
habis exam nanti tepek recipe k?

goodluck, Aida!




~coffeeaddicts~

Aida Narina said...

Coffeeaddicts: hehhee, i try and error, tapi worth trying tau. Okay nanti i bagi recipe sbb ingat nak buat lagi :)