Thursday, May 28, 2009

2 Down, 1 More to go!


Alhamdulillah, 2 paper dah selesai, and still one to go. Today's paper was the toughest out of all three papers. Semua facts. No calculations, at all! Materials - Corrosion - Fatigue Strength - Residual Stresses etc etc ;pp. Ingat terms pun dah pening. By the way, nama pun Mechanical Engineer, so memang kene banyak calculation baru otak laju je, tapi paper tadi more like putar-belit ayat supaya lecturer faham apa yang kita nak sampaikan. Taktahu la kalau tak sampai :pp

p/s: tak sabar nak habis exam sebab nak hunt maxi dress for a petite lady like me! :p



1 comment:

riqzmie said...

hi dek akak dah post ye link adek tu..
semua jewlery tu akak buat sendiri..graplah mana2 berkenan di hati ye..hehe..