Wednesday, April 01, 2009

On Hiatus


Dear darlings,

I will be on hiatus for a few days.


Love lots to my cyber friends,


9 comments:

reena said...

Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Aida Narina said...

Reena, i was supposed to be on hiatus ni. Hehehee, btw i am okay sbb my other half ckp yang tak penting, tak payah fikir. I just want to live an easy life, for a while perhaps sbb i suka fikir benda2 remeh. :)
U take care darling!

adex-aieda said...

saje menjengah...
baru nak kenal2...

Cik Pika said...

mek, what happen??

jgn sedih2 lg. chiil k.

Ms Coci~ said...

what happen???

hiatus or not it makes me confused=p

Moose said...

TR bisnes on hiatus juga ke? hopefully not! ;)

shira said...

dear..jgn sedey2 k..btol cakap ur bf..don't listen to ne- comments
hehe take care..

p/s: i need ur help cara nak pkai oblong ni..haha sungguh tak kemas bilaku sarung ia..gagaga

Aida Narina said...

adex-aieda: Thanks for visiting :)

Mek Pika: tak sedih drama duka-lara, tapi masih xberselera mkn dan perap diri dlm bilik nye phase. Wut to do..

Ms-coci: I rasa i perlukan attention kot. Lagi satu, i sbb homesick. Hiks.

Moose: This Is So Fashion masih jalan 24/7. Nantikan kemunculan aida serta model2 nya mengayakan tudung2 koleksi Tie Rack. ;pp

Shira: Allaaaa siannya u. Okay, i rasa not today i tunjuk cara pakai, tapi saturday ke. Sbb today the whole day today xde air kat rumah i ada renovation. So xbestla nanti keluar blog muke minyak2. hehheee..

Ami said...

whatever it is,dont think too much about it,take care k!