Friday, March 20, 2009

Unexpected Weekend and Holiday

I'm officially on holiday, but started to have a fever today. And i guess, i got even sicker after hearing a news from Alan as soon as i woke up yesterday morning as he urgently need to go back to Malaysia asap for an interview to further his studies at King's College London. Yes darling, he just got back from a short holiday in Malaysia (act for his sister's wedding) 2 weeks ago and he's going back again! Right now, the thought of holiday itself has just gone, leaving me with rinduness and mengitung-hariness. :( Takpela, asalkan dia dapat apa yang dia inginkan, i'll sacrifice not having him to accompany my shopping, and just stay awake in front of the webcam while i'm busy updating my sales blog for the sake of his future (our future) ;p.

Right now he's on his way to Heathrow airport and will catch the 11am Singapore Airlines alone (sbb Airbus A380 katenye and sbb paling murah - 4++pounds = RM2k+) while i'm stuck here in Southampton due to my sickness. Jalan baik-baik! :). And there goes my 20 days of holiday out of 30. Boleh saya katakan, he's my other-half. Saya ni minah tak reti beraktiviti (lately masa tgh buat degree) as i'll stuck my nose in front of the tv or under the duvet still watching tv or sitting around blogging or watching youtube/sidereel whatever for Gossip Girl, Desperate Housewives etc. Saya dah tak bubbly macam dulu sebab dah beredar zaman kot. Sekarang dah 24 tahun and perangai macam umur 4 tahun. Dulu kecik-kecik suka nyorok belakang mak sbb segan nak kawan-kawan. Nasib ade adik lelaki muda setahun, so kawan dengan adik. Then bila dah reach darjah satu, mula bersosial-sosial and ramai kawan. Then bila reach umur 24, terus dah taktau nak nyorok belakang ape. So, nyorok la belakang alan. I can't simply define my behaviour. But i guess it's due to workloads during my degree, plus settling down here on my own was a difficult thing to do. Thus, i've became vulnerable, need extra care and protection, need someone in particular for me to turn to and emotional. Nonetheless, i tried to be a social butterfly and go out and have fun (pilih kawan and masa).

Okay dah, stop dengan cerita-cerita sedih. Guess what? I got the jacket that i want from ZARA. It's stripey, nautical like but unfortunately with no badge or detail. Love the jacket but with a glimpse look, rasa maca formal pulak. Nvm, i'll make it work. Bak kata Miss J (America's Next Top model) "Work it-Work it!" ;p.



Macam hampes, while waiting for the tube.


Lunch at Kiasu Bayswater, A big bowl of Mee kari for him,
Rice with rendang daging for me. Ada ABC juga.




:)

Okay nak sambung tido balik! :)


17 comments:

Shira said...

laaa..u demam ke dear..patotla long time no see..hehe smoga cepat sembuh ya..and rupanya kite sebaya hehe ;)

Ami said...

Be strong aida,kejap jer.I havent see hubby for 1 mth tau huhu.Good luck to your Alan :) Next week ade UKEC career fair,are you coming?
I know that Kiasu Restaurant,tapi tak penah try.Selalu pegi Subway,Cinnabon,Taza or Halal jer kat Bayswater tue.Regarding bau ikan tue kan,are you referring the Whiteley Bayswater?Kalau Whiteley mmg bau sket,kalau Westfield i tak sure plak.

Aida Narina said...

Shira: Thanks!!

Ami: I'm coming to UKEC tu. I ada interview with ExxonMobil on the 30th tapi maybe balim hari je sbb dpt reimburst tiket ;pp. Owh aah! I terconfuse westfield and whiteley! Hhehhee, Westfield yang baru tu ke? I pernah pegi sekali je tapi besarrr. I sempat jugak membeli crocs disitu ;p

Mrs LVoe said...

nice catch dear :-)

reena said...

Cun jacket tu! (i berkenan jacket A|X kat OU tadi.Ada 50%)

Interview? Good luck!

Cop.

Awat muka u dalam entry ni nampak lain sangat.Serious macam orang lain! esp pic no. 2 tu :p

Hunny MJ @ PinkyRetro said...

hye aida...
thanx singgah blog...
bleh bg email?
:)

mieza said...

pasal u hiding behind ur bf and the split personality tu i paham..

i am like dat oso especially at surroundings yg i tak bape selesa sgt..

aaa i miss uk laaa....

Aida Narina said...

Mrs LVoe: Thankss! :)

Reena: Haaa, sale kene beli tu (kalau memerlukan la). Alaaa lain ke? Bulat sikit eyh. Ish, xle jadi nih,hehehe ;p

HunnyMJ: I dah reply to you at you blog :). Thnks fr visiting!

Miezaa: U pernah experienced the same thing? Tuhla, i can't resist the need of someone that can take care of me. Kalau kat msia, parents ada and lain cerita. Call and webcam xcukup utk lepas rindu kat parents and family :). Dtg la lagi siniii, bole stay at my place :)

reena said...

Tak laa.U nampak lagi kurus.Muka u nampak bertambah bujur and mata u tak nampak sepet sangat (oh jangan salah faham,there's nothing wrong kalau sepet pun :p)

Aida Narina said...

Reena!! Awww i likeee :)
Okay semangat nak shed another 10kgs! Hahahahaa...Dgn ada org mcm u, akan happy2 aje orang dlm dunia ni. U bring such a positive vibe! Love it.

p/s: my grandma (my father's side)and alan's grandparents (his mum's side) are both mixed chinese. Kami berdua nanti dapat anak kuasa dua sepet ;pp

hafiz said...

ish aku xpahamla nape org pompuan ni nk kurus2 sgt..xelok la
laki xsuka pompuan kurus2 sgt..xsedap
i sndr pn xsuka klu gf i kurus sgt..
whts up with u all nk kurus je??
dh elok dh tu aida..xcaya tyala bf u.
laki mmg xsuka klu gf kurus sgt.nmpk xsihat

Aida Narina said...

Hi Hafiz :P

Hahahaa, xdela, i need to actually watch on what i am eating. Grandma and mum did mentioned many times that all sorts of Sakit jantung, Stroke (mcm nak berenang pulak), high blood pressure, asthma runs in the family. Thus, in a way, i jaga makan mestila ada effect on my body rite? Which means semakin comel.LOL Hahahaa, perempuan suka la being pamper by complementaries yang best2 like comel, kiut, cantik, KURUS etc. Tak caya tanya gf u ;p

p/s: Thanks hafiz for visiting.

Mya said...

happy holiday! :)

Cik Pika said...

yeahhhh!!!~ let's make it work!!
vertical stripes always make u look slimmer. but sure kalau pakai kat m'sia mcm overdressed lah plak.

anyway comel je si hafiz ni ngomel2..hahaha.



out of topic jap. mek, nazira has probably met alfie sbb dia yg cite psl alfie dulu kt aku. bila aku usik2 aku kene bebel ngn nazira. mcm highschool la plak. hehehehehehe.

*ayu* said...

get well soon dear...takecare!

Aida Narina said...

Mya: Thanks darling! :)

Pika: Tuhlaa terasa jugak overdressed kalau kat malaysia unless dok dlm air-cond. The fact that, kepanasan adalah halangan utk berdressing. Sapa agaknye hafiz ini kan? Nih first time aku ade pembaca lelaki ni. ;p

p/s: nazira knl alfie, he's hot, mesti nazira ternoda ;p. Alaaa nak ngumpat2 sekali, aku blk bulan 7 ni ajak tauu ;pp

Ayu: Ayu..thanks babe!! :) :)

miralatiff said...

Aida..Good Luck for the interview!!
Memang seksa kalo duk jauh2 dgn the other half ni..like my case ni lagi la..kene tinggalkan anak lagi..but what to do demi mencari sesuap nasi..=(