Monday, March 02, 2009

Bukan semua wanita itu berambut hitam.

Sungguh rare sekali bila i started writing a post without writing down the title first. & i ended up with title yang wth! ;p

I've just finished 'highlighting' buna's hair. Btw she's one of my housemates. I think i am an official hairdresser to my girlfriends here in Southampton. Bila ada yang berazam nak diet, kene go for lighter hair colour, bila ada yang nak rajin belajar, kene colour her hair brown, and for me, i opt for caramel chocolate. Bila nak party, i dah sedia curler and straightener to my sides and they will like straight away sit in front of me. And, since a visit to the hairstyler is like buying 2 tops at Zara, some of them prefer me to cut their hair rather than spending the money like MARA/JPA itu bapa/mak kita. I like to do the girlie stuffs and i know my friends did satisfied with my work.

It was yesterday i coloured my hair caramel chocolate, since i think i need a kick to my daily routines. New hair colour means new me. No? Everything seems kind of boring lately. Perhaps it was just the mixing of emotions - PMS keudara these few days & workloads yang banyak. Memang tak proportionate dengan weather yang tip-top sunny sepanjang hari. And i realized these few days I slept almost 10 hours per day and wake-up turning into a hungry monster. Memang buruk perangai, nasib baik mak nun di tanah air beribu batu. But, monster-tak-monster, i've lost 2kgs! Good job :)

So, i decided that starting from tomorrow i want to start on swimming and running around the park to fill my body with more O2. What spring is for, if i only stuck myself in the house, hiding under the duvet like there's no tomorrow. Goodbye winter, Hello Spring full of colourful flowers! (I need to shop for colourful tops for spring!)

Okay nightie nite all of the babes out there reading my blog. Wanita berambut chocolate ini mahu tidur :)

16 comments:

mEiZ AraNda said...

alaa bestnyer..;p
wanita berambut itam ni baru masuk keje..;)

how nice Spring..if i were there..hehhehe..

neway sweetdreamss caramel lady..;p

i love caramel ice blended..;)
hahaha

Aida Narina said...

Yeke, u dah kerja ke. Bila la i nak kerja ni. I rs lepas i grad, ill bcome a full-time housewife. Lagi i suka! Thanks for the gudnight wish, hehhee. Tadi tido xbasuh kaki kot, tu yang jaga balik ;p

Cik Pika said...

ok, saye berambut atas hitam bawah burgundy. :p

reena said...

Haha.Title memang wth.Hahahha.

Terer la u jadi hairdersser! :)

Rambut i virgin lagi.dalam banyak2 benda, color rambut i tak berani try.Tak tau kenapa (Takut hilang ke'virgin'an rambut kot? Haha)

Mahalnya hairdresser kat sana.Btoi2 shopping lagi bagus.Hehehe.

shAayyUm said...

aiks...nape hijau??

Aida Narina said...

Pika: Bawah? Yikes..hahhaa

Reena: Yeke? Kalau u jd kawan i, sure dh kene rape dah rambut u hahhhaa. I tatau nape, tapi i mmg kuat pengaruh orang. ;p

shayyum: Tuhla, ingat kan nak guna color spring, hijau ni mcm sedap mata memandang. Haahaa, adoiii ;p

Mrs Noba said...

helo...
thanks for dropping by at my blog :)

l y n n a s h a a r i said...

aida..berkenan gn tie rack scarf..
so mcm mana eyh..klu nak beli

a-as said...

hi there..salam perkenalan & thanx for stopping by my blog. :)

JIVEBUMZ said...

salam kenalan.. i link ur blog k

nice to know u

Aida Narina said...

Mrs Noba:Thanks for dropping by too :)

Lynna:I dah hantar comment to your blog. Nanti u check kay :)

A-as: Thanks to u tooo! ^_^

Jivebumz: Linked yours too.

Rasyidah Abd. Aziz said...

aku tak penah pun nak colourkan rambut ni...aku suka rambut aku hitam pekat mcm sekarang hehehe

Aida Narina said...

Rasyidah: Hehe, good for you :)

adex-aieda said...

thanks sebab singgah kat blog saya...
salam perkenalan...

nanti leh tukau link eik...

miralatiff said...

Aida nanti balik Malaysia boleh open salon..I would definitely go to your salon!! kat malaysie ni mostly salon is owned by cha-ya-alif-nun..

Aida Narina said...

Adex-aieda: Thnks for dropping by too! Will link you too :)

Mira: Tuhla, i minat jugak buat saloon. I minat bukak kedai bakery juga. I minat buka butik juga. I minat buka franchise Tie Rack juga. Ha-ha, adoi! Ni la silap nya amik salah degree! ;p